Lysdesign til private hjem

Skal du i gang med at planlægge nyt køkken eller badeværelse og mangler de rigtige ideer til belysningen? Synes du, at det er vanskeligt at få belysningen af din have eller indkørsel til at fungere? Er du bekymret for, om din belysning kan blive både god, personlig og hyggelig med LED?

Så er du måske interesseret i en hjælpende hånd.

Kurser og foredrag om lys og belysning

Foredrag og kurser om lys er mit speciale, og jeg udformer gerne et kursus til dig eller måske din forening eller virksomhed.

Gennem tiden har jeg afholdt mere end hundrede foredrag og kurser inden for alle genrer om både teknik og lysdesign.

Lyssimuleringer i DIALux Evo

Undgå overraskelser. Jeg laver gerne en lyssimulering til dig. Få helt styr på lysfordeling, blænding og stemning inden du bestemmer dig 

Opmaaling

Opmåling af lys in situ

Mangler du professionel hjælp til opmåling af lys på dit byggeprojekt? Jeg udfører kontrolopmålinger med kalibreret udstyr. Jeg kan måle belysningsstyrker (Lux) og flicker (PstLM og SVM). 

Alt efter dine behov kan jeg lave en mundtlig rapportering, eller en rapport – efter Bygningsreglementets forskrifter. Jeg er uafhængig af producenter og grossister.

Anne Bay

Ingeniør og lysentusiast

Jeg har mere end 20 års erfaring med lys og belysning i alle mulige sammenhænge. Lys er min passion, som jeg har fået lov til at lære om og rendyrke både privat og erhvervsmæssigt. Bl.a. har jeg haft fornøjelsen af (som juryformand for Den Danske Lyspris gennem 7 år) at opleve og bedømme utallige pragtfulde lysdesignprojekter.

Gennem 10 år arbejdede jeg med produktudvikling af lamper hos Louis Poulsen. Som leder af foreningen Dansk Center for Lys fik jeg lejlighed til at lære hele branchen at kende og at undervise i alle slags lys og belysning. Desuden har jeg i en årrække været engageret i udvikling af professionelle belysningsstandarder, nationalt og internationalt.

Med en ingeniørmæssig baggrund og lang erfaring med lysteknik er viden om alle typer lysmålinger og lystekniske begreber helt på plads og på højeste niveau, ligesom mit arbejde hos virksomheden Viso Systems afspejler det.

Kontakt

Ring eller skriv til Spektrum Lysdesign om dine tanker og ønsker, og lad os finde ud af om jeg kan hjælpe – helt uforpligtende

Spektrum Lysdesign
Ellinorsvej 8, 1
2920 Charlottenlund

anne.bay@spektrumlysdesign.dk
info@spektrumlysdesign.dk

Telefon: +45 22 61 74 34