Nikolaj Kirke 2019

Oplev dette gratis, udendørs, ekstremt corona-venlige og vanvittigt flotte arrangement 3 uger i februar. Passer på alle måder i en tid, hvor vi mangler lyspunkter, oplevelser og overraskelser. Det er 4 . år i træk, hvor Københavnerne har denne mulighed. Fuld opbakning til denne gave til os fra mange frivillige lysentusiaster, Københavns Kommune og behjertede virksomheder.

Check festivalens hjemmeside og find kort og værkbeskrivelser.

I år kan vinteren godt føles lidt mørkere end vanligt. Derfor har vi mere end nogensinde før brug for lys. Copenhagen Light Festival forvandler vintermørke København til én stor scene for lyskunstens dramatik. Klokken 17 i dag skydes festivalen i gang på Copenhagen Light Festivals Youtube-kanal ved et digitalt åbningsevent live fra Børsens festsal. Festivalen løber fra den 5. til den 27. februar, hvor over 30 lysværker kan opleves, opdages og nydes rundt omkring i byen. På med hue og vanter og ud i byen med os!

Franciska Rosenkilde, Kultur- og fritidsborgmester i København., København